Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

‘Eκλεισε μία επιτυχημένη χρονιά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ20.06.2019 | 12:54 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Για την ακαδημία του Δικέφαλου Πυργετού η φετινή αγωνιστική σεζόν ήταν ξεχωριστή, καθώς κατάφερε να υλοποιήσει όλους τους στόχους της

Ο Κωνσταντίνος Γουργούλιας, ο οποίος για τρία συνεχόμενα έτη βρίσκεται στα ηνία των τμημάτων υποδομής του Δικέφαλου, πέρυσι τέτοια εποχή είχε θέσει ως μεγάλο στόχο η ακαδημία να συγκεντρώσει όσο περισσότερα παιδιά γίνεται, προκειμένου η νεολαία της περιοχής να στραφεί στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και φυσικά σε αγωνιστικό επίπεδο η ακαδημία να ανέβει ένα σκαλοπάτι.

‘Ολα πραγματοποιήθηκαν και με το παραπάνω καθώς η εν λόγω ακαδημία είδε να αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό, ενώ παράλληλα μέσα από τη σκληρή δουλειά σε καθημερινό επίπεδο, ήρθαν και σημαντικές επιτυχίες αγωνιστικά, καθώς όλα τα τμήματα παρουσίασαν αξιόλογη εικόνα στις διοργανώσεις, αλλά και τα τουρνουά όπου συμμετείχαν.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η περιοχή του Πυργετού έχει αποκτήσει μία ισχυρή ακαδημία και σίγουρα το μέλλον αναμένεται ακόμη καλύτερο.

Σε αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η παρουσία του Κώστα Γουργούλια, ενός ανθρώπου για τον οποίο το ποδόσφαιρο και η ενασχόληση με τα τμήματα υποδομής αποτελεί κομμάτι της ζωής του και δίνει καθημερινά το 100% προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος.

Με αφορμή λοιπόν την ολοκλήρωση της ιδιαίτερης αυτής αγωνιστικής σεζόν η ακαδημία του Δικέφαλου Πυργετού πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης μία όμορφη γιορτή στο γήπεδο της.

Το παρόν έδωσαν τα δεκάδες παιδιά όλων των τμημάτων υποδομής, οι γονείς τους που γέμισαν το χώρο της γιορτής, σύσσωμη η διοίκηση του Δικέφαλου, ενώ την πολιτική σκηνή εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού ‘Ακης Αναστασίου, ο οποίος έβαλε πλάτη όσον αφορά την πρόσφατη υλοποίηση βελτιωτικών έργων στο γήπεδο Πυργετού που απέκτησε πλέον και φωτισμό, αλλά και η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ζαχείλα.

Σύντομη ομιλία προς τα παιδιά απηύθυναν ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Ταμπραντζής, ο Αντιδήμαρχος ‘Ακης Αναστασίου η Χριστίνα Ζαχείλα και φυσικά οι προπονητές της ακαδημίας που μεταξύ άλλων προέτρεψαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να απολαύσουν την ξεκούραση του Καλοκαιριού και να επιστρέψουν με όρεξη από Σεπτέμβρη, ενώ φυσικά τους απονεμήθηκαν τα εύσημα για τη φετινή τους προσπάθεια.

Εν συνεχεία οι παρευρισκόμενοι πέρασαν από τον…μπουφέ όπου τους περίμεναν πίτσες, σουβλάκια και αναψυκτικά, τα οποία έγιναν ανάρπαστα.

Κάποια παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία ακόμη και χθες να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο , δείχνοντας έτσι τη μεγάλη αγάπη τους για αυτό που κάνουν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης