Πέμπτη 06.05.2021 | Εορτάζουν: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

Έκοψαν την πίτα τους οι κυνηγοί

ΤΟΠΙΚΑ18.01.2019 | 5:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άφησαν τα δίκαννα και τις καραμπίνες στο σπίτι, ξέχασαν για λίγο το κυνήγι και συναντήθηκαν στο κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρον».

Ο λόγος για τους κυνηγούς της περιοχής μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κυνηγετικού Συλλόγου για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί κυνηγοί, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για την έλευση του νέου έτους. Σε αρκετά πηγαδάκια των κυνηγών η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί γύρω από το χόμπι του κυνηγιού καθώς και σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με αυτό.

Τις ευχές του στους συναδέλφους του έδωσε ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου κ. Σταύρος Τραγάνης. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να κάνει ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς ενώ στάθηκε και στις δράσεις που θα αναπτυχτούν φέτος.

Ο κ. Τραγάνης συνέστησε  επιπλέον την προσοχή των κυνηγών, καλώντας να λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα και τις προφυλάξεις προκειμένου το χόμπι τους να μην αποτελέσει την αφορμή για την πρόκληση ατυχημάτων.

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση στόχος του συλλόγου η ανάδειξη της παιδείας των κυνηγών με σεβασμό στο περιβάλλον και στους νόμους που διέπουν το κυνήγι.

«Η χρονιά που πέρασε αποτελεί ορόσημο για τον Κυνηγητικό Σύλλογο Τρικάλων, επειδή ακολούθησαν γεγονότα με θετικό αλλά και αρνητικό αντίκτυπο, και που θα σημαδέψουν την πορεία του Συλλόγου στο μέλλον», τόνισε ο κ. Τραγάνης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας της Θεσσαλίας Βασίλειος Μπαλατσός, ο οποίος επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι κυνηγοί για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ τυχόν διαφορετικές ενέργειες όπως είναι η λαθροθηρία, δεν είναι αποδεκτές από τους κυνηγούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για το ήθος, την πολύχρονη παρουσία και προσφορά τους στον σύλλογο οι κ.κ. Κων/νος Καλογιάννος, Βασίλειος Μεριβάνης, Δημήτριος Νικλιτσιώτης, Κων/νος Ντάσκας, Αντώνιος Τζουρτζιώτης, Αθανάσιος Τσιάντας και Βασίλειος Γκουζιώτης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop