Παρασκευή 22.01.2021 | Εορτάζουν: Αναστάσιος, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Τασούλα, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Θέος, Τιμοθέη, Τιμοθέα, Τίμα, Τίμη, Θέα, Θέη

‘Eκοψαν την πίτα τους οι προπονητές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ07.02.2020 | 1:36 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Την πρώτη του πίτα έκοψε ο νεοσύστατος σύνδεσμος ποδοσφαίρου Νομού Τρικάλων στo καφέ ”Φίλιον”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Τρικκαιών Άκης Αναστασίου, το μέλος της ΕΠΣ.Τρικάλων Δημήτρης Κουτσώνας, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Χρήστος Κούγκουλος και ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Νομού Καρδίτσας Τσιαμούλης Βασίλειος.

Ο σύνδεσμος προπονητών Νομού Τρίκαλων βράβευσε τους Άκη Αναστασίου, Δημήτρη Κουτσώνα και Βασίλη Τσιαμούλη για την πολύτιμη προσφορά τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Επίσης ο σύνδεσμος προπονητών Νομού Τρικάλων ευχαριστεί τους: Χαλαβαδοποιία Γιάννη Μπουλογιώργου 1 και κάτι για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το κατάστημα Sport Center για την προσφορά της δωροεπιταγης του τυχερού της βραδιάς. Επίσης το φροντιστήριο αγγλικών Ι love Εnglish της κ. Κατούνα, το παντοπωλείο Σωτήρη Βάγια στον Άγιο Οικουμένιο, και το μέλος του συνδέσμου προπονητών Νομού Τρικάλων Τέγο Αθανάσιο για την ευγενική παραχώρηση του χώρου της καφετέριας ”Φίλιον” όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος που κερδίζει και την δωροεπιτάγη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop