Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Γριζάνου

ΤΟΠΙΚΑ08.02.2023 | 6:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι γυναίκες του Γριζάνου ξέρουν να διασκεδάζουν και το απέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διοίκηση του Συλλόγου Γυναικών  διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση, κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα «Ο Παράξενος». Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς π. Βασίλειος Μπραζιώτης, εφημέριος του Γριζάνου και π. Αλέξανδρος Κακαδιάρης εφημέριος του Κεραμιδίου του Δήμου Φαρκαδόνας.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πλήθος γυναικών, μέλη και φίλοι του Συλλόγου που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για την προ ημερών έλευση του νέου έτους, να διασκεδάσουν και παράλληλα να θέσουν τους στόχους της τρέχουσας χρονιάς.
Όπως ανέφεραν μέλη της διοίκησης η νέα χρονιά θα περιλαμβάνει πρωτοβουλίες που θα έρθουν να αναπτυχθούν τους επόμενους μήνες, προβάλλοντας ήθη και έθιμα, παραδόσεις του χωριού, που θα αναδείξουν την παραδοσιακή αξία και θα συμβάλουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μάρθα Τσινάνη καθώς επίσης και η πρόεδρος της κοινότητας κα Ευανθία Κακαδιάρη, οι οποίες ευχήθηκαν ένα υγιές και καρποφόρο νέο έτος.

Τυχερή της βραδιάς αναδείχτηκε η Πόπη Τέλιου, που κέρδισε το φλουρί και έλαβε τις ευχές των παρευρισκόμενων. Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, και οι εν δυνάμει υποψήφιες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κα Μαρίνα Κοντοτόλη και της ΝΔ Χαρά Ξάνθη.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορό και διασκέδαση και την ευχή ο νέος χρόνος πέρα της υγείας, ευτυχίας και αγάπης να φέρει πολλές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, με την υπογραφή πάντα των Συλλόγων της περιοχής.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ