Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Έκοψε την πίτα η Διεύθυνση Πολιτισμού-Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ12.02.2020 | 4:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την ευχή για υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα κόπηκε η πίτα της Διεύθυνσης Πολιτισμού-Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων. Η καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση διεξήχθη στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου παρουσία του δημάρχου κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Άκη Αναστασίου, καθώς επίσης και εργαζομένων.

Ευχές για καλή χρονιά απηύθυνε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος εξήρε το έργο και τις προσπάθειες των υπαλλήλων της Διεύθυνσης.

Τις ευχές προς τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του απηύθυνε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Άκης Αναστασίου. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σταθεί στη συνεργασία που αναπτύσσει με τους υπαλλήλους, αλλά και στο σημαντικό έργο που επιτελούν προς όφελος των πολιτών και του Δήμου.

Παρότρυνε τους υπαλλήλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρόντες στην κοπή πίτας ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου και όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης, οι οποίοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για τη νέα χρονιά και την συνέχεια στο έργο τους, με τον ίδιο ζήλο και όρεξη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020