Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Έκοψε την πίτα η Π.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ08.02.2019 | 5:55 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Με την ευχή η νέα χρόνια να είναι γεμάτη υγεία και λιγότερα προβλήματα σε σχέση με εκείνα που επήλθαν το περασμένο έτος, έκοψε την πίτα της η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο ισόγειο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη, των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων, διευθυντών των Υπηρεσιών και υπαλλήλων.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αλέξιος, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές του ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και τοπικής Εκκλησίας.

Στο χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Υπηρεσίες και το σύνολο των εργαζομένων που έχει στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και την προώθηση θεμάτων που αφορούν το νομό και γενικότερα τη Θεσσαλία.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους καθότι φέραμε εις πέρας και με επιτυχία τα πρόβλημα προέκυπταν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Τα τελευταία χρόνια που αναλάβαμε το τιμόνι της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, εγώ προσωπικά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και εσείς αντιμετωπίσαμε κάθε μέρα τα όποια προβλήματα προέκυπταν στους πολίτες», σημείωσε ο κ. Μιχαλάκης.

Παράλληλα ο ίδιος μίλησε για την αγαστή συνεργασία που αναπτύσσεται με τους προϊστάμενους των Υπηρεσιών και των υπαλλήλων για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί και συνεχίζουν να τίθενται καθημερινά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διευθυντές, για την άριστη συνεργασία. Θα συνεχίσουμε, και φέτος με τους ίδιους ρυθμούς. Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια. Θα συνεχίσουμε το έργο που παράγουμε για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον, τόσο εμείς, όσο και ο νομός Τρικάλων γενικότερα», κατέληξε ο κ. Μιχαλάκης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης