Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Έκοψε την πίτα η τοπική ΝΔ

ΤΟΠΙΚΑ18.02.2023 | 2:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ασφυκτικά γεμάτη υπήρξε το μεσημέρι του Σαββάτου η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον» στην διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Τρικάλων Νέας Δημοκρατίας. Επίτιμη καλεσμένη της ήταν η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέτα Μακρή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Τρικάλων του κόμματος, Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην νομάρχης και τέως βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής Μικέλης Χατζηγάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, αυτοδιοικητικοί, κ.α.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, Αλέξιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Η εκδήλωση έφερε προεκλογικό άρωμα, ενώ στις εκλογές στάθηκε και στις δηλώσεις της η υφυπουργός κα Ζέτα Μάκρη.

«Κάθε μέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στις εκλογές. Από την συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, των στελεχών, αντιλαμβανόμαστε όλοι την κρισιμότητα των εκλογών και την συμμετοχή όλων μας στον αγώνα. Ενστερνιζόμαστε δυο κωδικοποιημένα μηνύματα του πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη: όχι στην σύγκρουση, ναι στην σύγκριση, ποτέ ξανά στην συμφορά.», σημείωσε η υφυπουργός.

Η κα Μακρή μετά από ερώτηση δημοσιογράφων μίλησε και για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, η οποία δημιουργεί αντιδράσεις και αποτέλεσε την αφορμή για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις.

Η υφυπουργός υπεραμύνθηκε της αξιολόγησης, μίλησε για τα τρία στάδια που είχε η διαδικασία σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Οι εκπαιδευτικοί στο δημόσιο σύστημα Παιδείας είναι επαρκέστατοι, επιστημονικά καταρτισμένοι. Έχουν μεγάλη αφοσίωση σε αυτό που πράττουν  και θα αποδείξουν όχι μόνο δεν φοβούνται την αξιολόγηση, αλλά την αξίζουν, διαψεύδοντας τις φωνές που αντιδρούν», σημείωσε κλείνοντας.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές των Τρικάλων κ.κ. Λιούτας και Σκρέκας κ.α.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης