Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεχίζεται από τον Δήμο Μετεώρων και το ΕΚΑΒ το πρότυπο πρόγραμμα

Εκπαίδευση κατοίκων χωριών του ορεινού όγκου στην παροχή πρώτων βοηθειών

ΤΟΠΙΚΑ29.05.2024 | 9:03 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζεται από το Δήμο Μετεώρων η συνεργασία με το ΕΚΑΒ για το πρότυπο πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών σε χωριά του ορεινού όγκου στην παροχή πρώτων βοηθειών, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Μετά την πρώτη εκδήλωση που έγινε στην Αγναντιά Καλαμπάκας, την Κυριακή 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική παρουσίαση στην Οξύνεια Καλαμπάκας με την παρουσία της Υφυπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Μαρία Κεφάλα, της Γενικής Γραμματέως Διεθνών Οκονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Μάιρας Μυρογιάννη και του Δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου.  Συντονιστής της δράσης είναι  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ιατρός Αθανάσιος Ρουστάνης. Την εκπαίδευση των πολιτών πραγματοποίησαν ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Τρικάλων Γεώργιος Ζαρογιάννης με κλιμάκιο του ΕΚΑΒ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης