Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εκπαίδευση σε παροχή πρώτων βοηθειών

ΤΟΠΙΚΑ28.03.2024 | 5:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τη συνεχή εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών στα Τρίκαλα, σηματοδότησε σεμινάριο για πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024.

Το προσωπικό της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων εκπαιδεύτηκε από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές, τόσο στην παροχή πρώτων βοηθειών σε πολίτες, όσο και στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, καθώς ήδη μοτοσικλέτες της Δημοτικής Αστυνομίας διαθέτουν σχετικό εξοπλισμό (απινιδωτή). Το προσωπικό εκπαιδεύτηκε από τους κ. Νίκο Βράντζα και Αλέξανδρο Νταλούκα από το ΕΚΑΒ Τρικάλων, σε χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, σε δύο βάρδιες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης