Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 3ου Δημοτικού στο Π.Τ. του ΕΕΣ στο πλαίσιο προγράμματος για τον Εθελοντισμό

ΤΟΠΙΚΑ18.05.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, η  τρίτη τάξη του 3ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων με την συνοδεία εκπαιδευτικών στα πλαίσια προγράμματος για τον εθελοντισμό, επισκέφτηκε τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον πρόεδρο και την υπεύθυνη του τομέα υγείας του Τμήματος για την πολυσχιδή αποστολή και τις δράσεις του ΕΕΣ τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο και να ξεναγηθούν στο χώρο. Κυρίως επισημάνθηκε στα παιδιά η σπουδαιότητα του εθελοντισμού καθώς και η επιρροή του στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους αλλά και η σημαντικότητα του για το κοινωνικό σύνολο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης