Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά 10-13 ετών στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ11.04.2024 | 5:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Από την Τρίτη 16 Απριλίου, και κάθε Τρίτη 4-5 μ.μ., ξεκινάει νέος κύκλος εργαστηρίων ρομποτικής με το πακέτο LEGO Spike Prime για παιδιά 10 έως 13 ετών. Το SPIKE Prime συνδυάζει τα διάσημα τουβλάκια LEGO, ένα ισχυρό προγραμματιζόμενο «εγκέφαλο» πολλαπλών θυρών, γλώσσα προγραμματισμού που βασίζεται στο Scratch και μαθήματα STEAM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες και Μαθηματικά), που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και τα επίπεδα κριτικής σκέψης των μαθητών.

Τα μαθήματα συνδυάζουν κατασκευή και προγραμ-ματισμό, διευκολύνοντας την εισαγωγή των μαθητών στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων και στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων, ενώ παράλληλα διασκεδάζουν μαθαίνοντας μέσα απ’ το παιχνίδι.

Για εγγραφές μπορείτε να καλείτε στα γραφεία εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης στα τηλ.: 24320/23041-3.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης