Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Εκπαιδευτικό σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης

ΤΟΠΙΚΑ15.03.2022 | 7:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, διοργάνωσε την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 στο αμφιθέατρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο  καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ) προκειμένου να εκπαιδευθούν οι Διευθυντές,-ντριες των Δημοτικών σχολείων στην παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Το πρόγραμμα έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής από τους Διευθυντές, -τριες, ενώ ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για ανάλογη εκπαίδευση στο μέλλον μιας και η εκπαίδευση στις Α΄ Βοήθειες συμβάλλει καθοριστικά στην ασφάλεια των πολιτών και στο χειρισμό καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Στους συμμετέχοντες δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης του προγράμματος από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης