Πέμπτη 22.02.2024 | Εορτάζουν: Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θάλασσα, Θαλασσινή, Θαλασσιά, Θαλασσία

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στον Δήμο Τρικκαίων από το ινστιτούτο Trauma2Therapy

ΤΟΠΙΚΑ11.12.2023 | 5:37 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων (ειδικά των ψυχικών μετά τις πλημμύρες) παρακολούθησαν στελέχη και υπάλληλοι διευθύνσεων του Δήμου Τρικκαίων. Επρόκειτο για σεμινάριο που προσφέρθηκε στον Δήμο από το ινστιτούτο Trauma2Therapy με ομιλήτρια την ψυχοθεραπεύτρια κ. Δέσποινα Πλουσίου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη και είχε ως στόχο την ενημέρωση σε ζητήματα ειδικής ψυχολογικής προσέγγισης και διαχείρισης του ψυχικού τραύματος.
Την ομιλία παρακολούθησαν στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, του Κέντρου Κοινότητας καθώς και της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, που την περίοδο των πλημμυρών ασχολήθηκαν ενεργά με τα ζητήματα της κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας τους πληγέντες.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ντιντής, αναφερόμενος στην ουσία της ενδελεχούς ενημέρωσης των υπαλλήλων για ζητήματα που τους αφορούν, με μέλημα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες. Παρέστησαν ακόμη αντιδήμαρχος Τρικκαίων Σοφία Αλεστά και η τ. αντιδήμαρχος Γεωργία Κοτρώνη.

Ειδικότερα θέματα ανέπτυξε ο αν. καθηγητής στο πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Κουτελέκος.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με μουσική παρέμβαση από τον κ. Αλέξανδρο Ελευθεριάδη, πρ. καθηγητή στο Columbia και στο ΕΚΠΑ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης