Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου Πύλης στην Ιταλία

ΤΟΠΙΚΑ12.02.2020 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του ΓΕΛ Πύλης πραγματοποιήσαμε την πενθήμερη εκπαιδευτική επίσκεψή μας στην Ιταλία ( Ρώμη, Σιένα, Φλωρεντία) από 3 έως 8/2/2020. Κατά τη διάρκειά της είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ιστορικά μνημεία μεγάλης σπουδαιότητας για την ανθρωπότητα και καλλιτεχνικά έργα απαράμιλλης ομορφιάς.

Για λίγο διάστημα ξεφύγαμε από τις υποχρεώσεις μας και το άγχος της καθημερινότητας και των πανελλαδικών εξετάσεων και αισθανθήκαμε πολίτες του κόσμου, καθώς ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικών χωρών και πολιτισμών.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδρομής αυτής, και συγκεκριμένα τη διεύθυνση  και τους καθηγητές του Σχολείου μας , τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, τον Δήμο, την τοπική κοινωνία της Πύλης και τους ευγενείς χορηγούς μας.

 

Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γενικού  Λυκείου Πύλης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020