ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ   ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)   1,056 ΑΠΛΟ 1,370   ΑΠΛΗ 1,599   0,785 ΣΟΥΠΕΡ 1,425 ΣΟΥΠΕΡ 1,837     Υ.Γ.: Η υπηρεσία μας διενεργεί ελέγχους και ανακοινώνει τις μέσες ημερήσιες τιμές καυσίμων τις οποίες θα μπορούσαμε να αποστέλλουμε με E-mail για ανάρτηση στην διαδικτυακή σας εφημερίδα εάν το επιθυμείτε κάθε Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή (έως 9 π.μ.). Σε περίπτωση που είναι θετική η απόκρισή σας στείλτε τη σύμφωνη γνώμη στο p.mpempes@thessaly.gov.gr προκειμένου να ξεκινήσουμε άμεσα την αποστολή της τακτικής ενημέρωσης." /> Εκτεταμένοι έλεγχοι από το Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας - Η ΕΡΕΥΝΑ
Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Εκτεταμένοι έλεγχοι από το Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας

ΤΟΠΙΚΑ02.01.2020 | 1:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Τμήμα Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Τρικάλων θέλοντας να επικοινωνήσει  – ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό του νομού αποστέλλει τους ελέγχους που υλοποίησε για τον μήνα Δεκέμβριο, τις μέσες μηνιαίες τιμές των καυσίμων και βασικές οδηγίες για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Έτσι λοιπόν για το μήνα Δεκέμβριο του 2019  πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι σε τομείς – επιχειρήσεις: Λαϊκή Αγορά. Πρατήρια καυσίμων (έλεγχος σε αντλίες και βυτία πετρελαίου θέρμανσης). Αντιπροσωπειών αυτοκίνητων  για αναγραφή εκπομπών  CO2. Κυλικεία σχολείων για είδη και τιμές. Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για τιμοκαταλόγους και συσκευασμένο ελαιόλαδο. Αναγραφή τιμών σε εμπορικά καταστήματα. Έλεγχος ποτών σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Κρεοπωλείων για πώληση κιμά και τήρηση πινακίδων αναγραφής ειδών και τιμών. Δημοσίευση μετά από έλεγχο των μέσων τιμών των χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων και του μέσου κόστους του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Πραγματοποίησε επίσης εκτεταμένους ελέγχους με μικτά κλιμάκια ελέγχων (της Περιφέρειας, της Αστυνομίας, των ΟΤΑ κ.α.) λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του «Μύλου των Ξωτικών» σε όλο το φάσμα της αγοράς.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό του νομού ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζουμε στους καταναλωτές (και λόγω του νέου φορολογικού που αυξάνει το ποσοστό απαιτούμενων ηλεκτρονικών συναλλαγών) ότι όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν συνδεδεμένο (σε λειτουργία) POS και να εκδίδουν ταυτόχρονα και απόδειξη ταμειακής.

Τέλος προτρέπουμε τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν πλαστικές σακούλες (ακόμη και εάν τους προσφέρεται δωρεάν) και να ανακυκλώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων (που βάση νόμου όλες πρέπει να ανακυκλώνονται) στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης των δήμων.

Το Τμήμα Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Τρικάλων σας εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Οι μέσες μηνιαίες τιμές καυσίμων ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο νομό Τρικάλων ήταν:

 

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

 

ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)
 

1,056

ΑΠΛΟ 1,370

 

ΑΠΛΗ 1,599  

0,785

ΣΟΥΠΕΡ 1,425 ΣΟΥΠΕΡ 1,837

 

 

Υ.Γ.: Η υπηρεσία μας διενεργεί ελέγχους και ανακοινώνει τις μέσες ημερήσιες τιμές καυσίμων τις οποίες θα μπορούσαμε να αποστέλλουμε με E-mail για ανάρτηση στην διαδικτυακή σας εφημερίδα εάν το επιθυμείτε κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή (έως 9 π.μ.). Σε περίπτωση που είναι θετική η απόκρισή σας στείλτε τη σύμφωνη γνώμη στο p.mpempes@thessaly.gov.gr προκειμένου να ξεκινήσουμε άμεσα την αποστολή της τακτικής ενημέρωσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ