Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Έκθεση μαθητικών δημιουργιών για την Οδική Ασφάλεια στο 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ26.02.2024 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αφορμή το μάθημα των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, Ενότητα 1η «Ζω καλύτερα» – Υποενότητα «Οδική Ασφάλεια» και με οδηγό το μεράκι, το πνεύμα συνεργασίας, την ενημέρωση, τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την καλλιτεχνική διάθεση για δημιουργία και δράση, οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Α3 του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων παρουσίασαν τα έργα τους, στην «1η Έκθεση δημιουργίας με θέμα την Οδική Ασφάλεια».

Η έκθεση περιλαμβάνει:

-κολάζ με σήματα του Κ.Ο.Κ. κατά κατηγορία (υποχρέωση, κίνδυνο, απαγόρευση, πληροφορίες), φωτεινούς σηματοδότες, διαβάσεις, κυκλικούς κόμβους∙

-έργα που υλοποίησαν τα παιδιά δουλεύοντας σε ομάδες με συγκεκριμένα ερωτήματα

-κείμενα και ζωγραφιές των παιδιών εμπνευσμένα από την επίσκεψη στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

-κείμενα από την ενημέρωση της Τροχαίας για την κυκλοφοριακή αγωγή και τα τροχαία ατυχήματα

-φωτογραφικό υλικό από τα ημερολόγια των παιδιών στο μάθημα των εργαστηρίων

-έργα ζωγραφικής όλων των μαθητών/τριών, σε συνεργασία με τον κ. Μάνο Αναστασίου, ΠΕ08, στο μάθημα των Καλλιτεχνικών∙

-ποιήματα που έγραψαν τα παιδιά, σε συνεργασία με τον κ. Δημήτριο Γέρμανο, ΠΕ02, στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (δημιουργική γραφή).

Τα έργα των παιδιών αναρτήθηκαν σε πίνακα ανακοινώσεων ώστε να περάσει σε όλους μας το μήνυμα της κυκλικής οικονομίας που αποτελεί αντικείμενο μελέτης της 2ης ενότητας των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με τίτλο «Φροντίζω το περιβάλλον».

Η δράση συντονίστηκε και υλοποιήθηκε από τη εκπαιδευτικό των Εργαστηρίων δεξιοτήτων της Α΄ Γυμνασίου Αναστασία Στουκογεώργου, ΠΕ 78.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης