Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Έκθεση προϊόντων της εικονικής επιχείρησης του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ22.02.2020 | 1:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση προϊόντων της εικονικής επιχείρησης  S.C.E.F του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων. Πρόκειται για μια δράση που εντάσσεται στη λειτουργία της εικονικής επιχείρησης,  που είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα το οποίο στην Ελλάδα συντονίζεται από το Junior Achievement Greece.

H εικονική επιχείρηση S.C.E.F αναφέρεται στην κυκλική οικονομία. Δηλαδή αξιοποιεί χάρτινα ή άλλα υλικά τα οποία προορίζονται για την ανακύκλωση ή για τα σκουπίδια, με τα οποία κατασκευάζει νέα χρηστικά προϊόντα τα οποία διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό σε χαμηλές τιμές. Στόχος είναι η συμβολή στη μείωση των απορριμμάτων και η μέσω αυτής εξοικονόμηση ενέργειας, πρώτων υλών και η προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα.

Τα προϊόντα απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, νέους εργαζόμενους και άτομα που διάκεινται φιλικά προς το περιβάλλον.

Η Γενική Διευθύντρια Στεργιοπούλου Ελένη και τα μέλη της S.C.E.F ευχαριστούν το καταναλωτικό κοινό των Τρικάλων καθώς και τους επισκέπτες που βρίσκονταν στην πόλη μας από 14-15 Φεβρουαρίου 2020, για την υποστήριξη τους στην πρώτη προσπάθεια της εταιρείας να εκθέσει τα προϊόντα της. Τα προϊόντα άρεσαν και έγιναν ανάρπαστα!!

Ιδιαιτέρως ευχαριστούν τον Εθελοντή Σύμβουλο κ. Γκοργκόλη Αλέξανδρο καθώς και τον κ Μούτσιο Κων/νο για την αμέριστη βοήθεια τους στην επιχειρηματική προσέγγιση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020