Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

‘Eλαμψαν τα αστέρια στην Μπαλκούρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ21.05.2019 | 1:19 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας συγκεντρώθηκαν το Σάββατο, οι παίκτες της Δήμητρας/Απόλλων οι οποίοι φόρεσαν την φανέλα της ομάδας, κάνοντας εν συνεχεία το μεγάλο βήμα της καριέρας τους σε συλλόγους παραπάνω κατηγοριών και έπαιξαν φιλικό αγώνα με επίλεκτους παίχτες που παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα, για χαλάρωμα μετά το πέρας των πρωταθλημάτων τους
Στο γήπεδο της Μπαλκούρας το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων οι Κώστας και Θεόδωρος Φουρτούνης, Χρήστος Αλμπάνης, Νίκος Σκόνδρας, Νίκος Γιδόπουλος και Ξενοφών Πάνος. Οι προπονητές της Δήμητρας/Απόλλων Αποστόλης Γκαραγκάνης και Νίκος Γιαγιάκος είδαν με χάρα τους παλιούς τους ποδοσφαιριστές να ξαναμαζεύονται μετά από αρκετά χρόνια στο γήπεδο της Μπαλκούρας και να τους καθοδηγούν σε ένα ωραίο φιλικό-γιορτή, μετά από γεμάτη χρονιά για όλους.
Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε στην Μπαλκούρα για το ενδιαφέρον αυτό φιλικό με πολλά παιδάκια να έχουν την ευκαιρία να καμαρώσουν από κοντά τα ινδάλματά τους και παράλληλα να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.
Η Δήμητρα/Απόλλων εδώ και πολλά χρόνια έχει αφήσει το στίγμα της στην ανάδειξη κορυφαίων ταλέντων και αποτελεί πρότυπο για τη λειτουργία μίας ακαδημίας, ενώ όλο αυτό πιστώνεται στους προπονητές Αποστόλη Γκαραγκάνη-Νίκο Γιαγιάκο, τους συνεργάτες τους και τη διοίκηση.
Το σκορ βέβαια του αγώνα έχει λίγη σημασία καθώς όλοι οι παίχτες της Δήμητρας/Απόλλων και φυσικά οι Μικτή ομάδα των Τρικάλων απόλαυσαν το ματς με πάρα πολύ δόση χιούμορ όπου τα πειράγματα μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το σκορ έληξε υπέρ της ομάδας της Δήμητρας/Απόλλων με 3-2 με τέρματα που σημείωσαν οι Νίκος Σκόνδρας που πέτυχε τα δύο άπο τα τρία γκολ και ο Τσιώλης. Από την πλευρά της Μικτής των Τρικάλων τα τέρματα σημείωσαν οι Μόκκας και Μαρούδας.
Στο περιθώριο του φιλικού βραβεύτηκε ο Σωτήρης Ρεντζιλάς πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας που αγωνίστηκε και στον Α.Ο Τρίκαλα από τους προπονητές των Απολλωνιστών και τον πρόεδρο Λάκη Γαντζούλα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Δήμητρα/Απολλων: Ζαρόπουλος, Σκόνδρας Ιωαν., Φορτούνης Θεοδ., Γκαντιάς, Ζήσης, Σκόνδρας Νικ., Λαζαρίδης, Τσιώλης, Αλμπάνης Χρ., Φορτούνης Κων., Ιωάννου.
ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: Ρεντζιλάς, Πάνος, Γιδόπουλος, Παπανδρέου
Μικτή Τρικάλων: Γκουλιώνης, Γρηγορίου, Δάσιος, Γεωργάκης, Αγγελάκης, Τσιαντούλας Β., Γραβάνης, Μόκκας, Λίτσιος, Αυγέρος, Παπαευθυμίου
ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: Κεραμάς, Κωστής, Μπέτσας, Πολύζόπουλος, Κουβελάς, Αλμπάνης Αλεξ., Μαρούδας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop