Τετάρτη 03.03.2021 | Εορτάζουν: Κλεόνικος, Κλεονίκη, Νίκη, Κλεονίκω, Θεοδώρητος

Ελληνικά Γαλακτοκομεία: Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας να ανθίσει

ΤΟΠΙΚΑ17.12.2019 | 4:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον απολογισμό της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας για το 2018 παρουσιάζει μέσα από μία πολυσέλιδη έκδοση η εταιρεία «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» των αδελφών Σαράντη.

Με κεντρικό σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας να ανθίσει» τα «Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ» παρουσιάζουν τα αναλυτικά στοιχεία, τόσο για την ιστορία του Ομίλου, τις επενδύσεις, τις αρχές και τις αξίες κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όμιλος σήμερα απασχολεί 775 εργαζομένους, ενώ τα προϊόντα του ταξιδεύουν σε 47 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική, την Αφρική και την Αυστραλία.

Όπως τονίζεται «για την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομμάτι μιας μακροχρόνιας στρατηγικής. Χαρακτηριστικά, είναι η μοναδική γαλακτοκομική εταιρεία στην Ν.Α. Ευρώπη που έχει εγκαταστήσει ολοκληρωμένο συγκρότημα επεξεργασίας αποβλήτων συμπεριλαμβάνοντας μονάδα παραγωγής βιοαερίου. Πιο συγκεκριμένα, η εγκατάσταση της παραγωγής βιοαερίου αποτελεί μια καινοτόμα επένδυση, μοναδική στην Ευρώπη στο χώρο της γαλακτοκομίας, αξίας 10 εκ. ευρώ, που στοχεύει στην αποτελεσματική επεξεργασία όλων των υγρών αποβλήτων που προκύπτουν από τις παραγωγικές δραστηριότητες του εργοστασίου.

Το έργο αυτό, της εγκατάστασης παραγωγής πράσινης ενέργειας, αποδεικνύει έμπρακτα την εταιρική ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον και στην κοινωνία μειώνοντας απόβλητα, συμβατική ενέργεια, διοξείδιο του άνθρακα και ρύπανση, συμβάλλοντας έτσι στη γενικότερη προσπάθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τις επόμενες γενιές.

H ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. πιστή στις αξίες της σχεδιάζει, επενδύει και καινοτομεί με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη αποδίδοντας αξία στους μετόχους, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους πελάτες και τους καταναλωτές».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop