Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Έμφαση στην περιοχή του Ασπροποτάμου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ22.02.2024 | 4:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην περιοχή του Ασπροποτάμου με σκοπό να δοθεί προσβασιμότητα στα χωριά στρέφει την προσοχή της η Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, όπως σχολίασε στη Λέσχη 97,6 η αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή:

«Τα έργα που αφορούν το Υπουργείο Υποδομών προσανατολίζονται να αρχίσουν τον Ιούνιο, και μακάρι να ξεκινήσουν και να πάνε όλα καλά.

Εμένα με αφορούν περισσότερο τα έργα της προσωρινής αποκατάστασης και προσβασιμότητας. Γι’ αυτό και σήμερα πηγαίνω στον Ασπροπόταμο ώστε να δούμε με την τεχνική υπηρεσία τι χρειάζεται να κάνουμε, και να το ξεκινήσουμε σιγά σιγά. Σκοπός είναι να μπορέσουν οι κάτοικοι να πάνε στα χωριά το καλοκαίρι.

Τα προβλήματα στην περιοχή είναι πολλά, πχ οι υλοτόμοι έχουν κάποια ζητήματα στην Κρανιά και δεν έχουν προσβασιμότητα να μεταφέρουν τα ξύλα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης