Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αρχές καλοκαιριού ο διαγωνισμός για τη Θεσσαλία

Εν αναμονή για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου

ΤΟΠΙΚΑ21.04.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, αφού υπάρχει πίεση χρόνου λόγω της ένταξης στο Ταμείο Ανάκαμψης, αναμένεται να προχωρήσει ο διαγωνισμός, με πρόσκληση στις εταιρείες της 7ης τάξης του εργοληπτικού πτυχίου, για τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας, αλλά και της Φθιώτιδας και της Εύβοιας από τις θεομηνίες της περασμένης χρονιάς.

Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών υποστηρίζουν πως τα έργα, συνολικού ύψους κοντά στα 900 εκατ. ευρώ, θα ανατεθούν μέσω του διαγωνισμού σε τέσσερις εταιρείες/κοινοπραξίες ώστε να είναι ευκολότερη η διαχείριση σε σύγκριση με τον τεμαχισμό τους σε πλήθος μικρών εργολαβιών.

Μάλιστα ο φάκελος, με την αναλυτική περιγραφή κάθε έργου, έχει κλείσει, μετά από πλήθος επισκέψεων του υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Ταχιάου, στη Θεσσαλία. Όπως υποστηρίζουν στην κυβέρνηση, οι δήμαρχοι της Θεσσαλίας εξακολουθούν να παρουσιάζουν νέα μικρά οδικά έργα και ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν αλλά πλέον ενημερώνονται πως πρέπει να αναζητήσουν άλλους τρόπους χρηματοδότησης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης