Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εν αναμονή για τον προσωπικό αριθμό

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ22.01.2024 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εν αναμονή της θετικής γνωμοδότησης από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τελεί το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ώστε στη συνέχεια -και μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος- να εκκινήσει τη διαδικασία απόδοσης προσωπικού αριθμού σε όλους τους πολίτες.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στην ΕΡΤ από την πλευρά του υπουργείου η υπόλοιπη διαδικασία για την απόδοση του προσωπικού αριθμού είναι έτοιμη. «Είμαστε απολύτως έτοιμοι μόλις τα διαδικαστικά ολοκληρωθούν, να βγούμε πλέον στον αέρα και να ζητήσουμε από τους Έλληνες να μπούνε και να επιλέξουν για το πρώτο τρίμηνο τον προσωπικό τους αριθμό.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «σε λίγα χρόνια, ο προσωπικός αριθμός θα έχει σαρώσει όλα τα υπόλοιπα νούμερα και θα είναι το μοναδικό νούμερο το οποίο πλέον θα χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης