Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ένα δέντρο μνήμης και ελπίδας στο 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ05.04.2023 | 5:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η σχολική κοινότητα του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων, κ. Δημήτριο Παζαϊτη, για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για φύτευση ενός δέντρου στον δενδρόκηπο του σχολείου μας, μαζί με φυτά που το περιβάλλουν.

Η δράση υλοποιήθηκε τέλη Μαρτίου. Πρόκειται για μια συμβολική ενέργεια, στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που επισημαίνει σε μαθητές και μαθήτριες  την ενσυναίσθηση του πένθους, αλλά και τη δύναμη της ζωής, που αναφύεται και προχωρά, παρά τις απώλειες και την οδύνη που αυτές προξενούν.

Διαβιβάζουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Τρικκαίων, στον κ. Παζαϊτη, που μερίμνησε για την ενέργεια με πραγματικό ενδιαφέρον, καθώς και στους εργαζομένους στον τομέα του, που την υλοποίησαν με τον πιο ευγενικό τρόπο.

Η σχολική κοινότητα του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων, επίσης, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κ. Παπαζήση Ευάγγελο, για την προσφορά  προς το σχολείο μας της πινακίδας που αφιερώνεται στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με την αναγραφόμενη ευχή «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ». Η πινακίδα αυτή τοποθετήθηκε από το προεδρείο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου της μαθητικής μας κοινότητας κάτω από το δένδρο που φυτέψαμε στον δενδρόκηπο του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η αν. Διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων

Ευαγγελία Μινάρδου

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης