Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Ένα εξαιρετικό παραμύθι που θα αγγίξει τις καρδιές των παιδιών

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ07.06.2018 | 6:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Η Άρτεμις έφτιαξε έναν χιονάνθρωπο, που δεν έλιωσε, όταν έφυγε ο χειμώνας κι ήρθε η άνοιξη. Μια καλή νεράιδα της είπε πως ο χιονάνθρωπος αυτός θα γίνει άνθρωπος, αν η Άρτεμις εκπληρώσει πέντε δύσκολες αποστολές. Εκείνη που τόσο ήθελε μια καλή φίλη προσπάθησε με επιτυχία, και ο χιονάνθρωπος έγινε πράγματι άνθρωπος. Ήταν η Χιονοσκουφίτσα που είχε γεννηθεί από το χιόνι κι από εκείνη τη στιγμή φόραγε πάντα ένα άσπρο σκούφο.».

Τα παραπάνω αποτελούν μέρος της πλοκής του παιδικού παραμυθιού «Η Χιονοσκουφίτσα» που φέρει την υπογραφή της Αγγελικής – Έμινι Ενκελέϊντα. Το παιδικό παραμύθι αναμένεται να παρουσιαστεί σε εκδήλωση, το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στη Σουίτα στα Τρίκαλα από τις εκδόσεις όστρια και την συγγραφέα. Για το νέο παιδικό παραμύθι της συγγραφέα θα μιλήσουν, η ηθοποιός, Βίκυ Ιακωβάκη και η μουσικός, Λιάνα Μήνια.

Η Αγγελική – Έμινι Ενκελέϊντα γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1988 στους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει μόνιμα στην Οιχαλία Τρικάλων και πρόσφατα απέκτησε την Ελληνική Υπηκοότητα. Από τις εκδόσεις Όστρια κυκλοφορούν τα τέσσερα παραμύθια που έχει γράψει «Το τελευταίο τριαντάφυλλο», «Η χιονάτη ξαι τα 7 κατσικάκια»,  «Ο κόκορας και ο κρυμμένος θυσαυρός» και «Η Στέλλα και το μαγικό ποδήλατο στη  χώρα των νάνων». Αγαπάει τη συγγραφή και σύντομα θα κυκλοφορήσουν κι άλλα παραμύθια της.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης