Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Ένα γραμματόσημο θα μας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16.05.2019 | 1:17 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μετά την αναγνώριση της προσπάθειας μαθητών του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ριζαριού, και την κατάκτηση του 1ου Βραβείου σε διαγωνισμό ζωγραφικής της UNESCO καθώς και την αποτύπωσή της σε γραμματόσημο των ΕΛΤΑ, έρχεται και το αγκάλιασμα από την τοπική κοινωνία μαζί!

Με μια μοναδική εκδήλωση, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 12 και μισή,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση προς τιμήν των μαθητών που βραβεύτηκαν στο παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής της UNESCO με θέμα «Ανοίγουμε τον νου και την καρδιά μας στους πρόσφυγες».

«Το έργο έγινε γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ, για να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο τον προβληματισμό των παιδιών για τις ανισότητες και τα όνειρα για το μέλλον, την ελπίδα για έναν κόσμο πιο φωτεινό και πιο δίκαιο» αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση από πλευράς των γονέων.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η χορωδία και η ορχήστρα του Μουσικού σχολείου Τρικάλων, και η σχολή χορού Dance Space της κας Μαρίας Γαδετσάκη. Μια όμορφη στιγμή για τα παιδιά μας, που καταφέρνουν να προσεγγίσουν με τόση ευαισθησία τόσο σημαντικά θέματα αλλά και για όλη την περιοχή μιας μαζί με το γραμματόσημο, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ