Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Ένα μικρό Κυνηγετικό Συμπόσιο από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ16.09.2019 | 2:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία πρωτότυπη γιορτή οργάνωσε το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι μπροστά στα γραφεία του Συλλόγου, με την συμμετοχή αρκετών Κυνηγών μελών του Συλλόγου, αλλά και φίλων όπου απόλαυσαν τα νόστιμα σουβλάκια και λουκάνικα προσφορά επαγγελματιών της περιοχής.

Η εκδήλωση είχε βασικά οικονομικό χαρακτήρα με την κλήρωση των λαχείων της λαχειοφόρου που πραγματοποιήθηκε  τις  προηγούμενες  ημέρες,  αλλά και γνωριμία μεταξύ των Κυνηγών του Κ.Σ. Πύλης αλλά και με τους Ανθρώπους της Κοινωνίας της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής , αφού την Παρασκευή γίνεται το καθιερωμένο παζάρι στην Πύλη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Μανούρας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μαράβα για την συμπαράσταση προς τον Σύλλογο.

Επίσης τόνισε ότι μέσα από τις δραστηριότητες αυτές  όλοι μαζί μπορούμε  να πάμε τον Δήμο μας την Πόλη μας πολλά βήματα μπροστά.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την όμορφη αυτή εκδήλωση που οργάνωσαν, ευχήθηκε Καλή Κυνηγετική Χρονιά επισημαίνοντας μεγάλη προσοχή κατά την κυνηγετική περίοδο γιατί παρουσιάζονται πολλά προβλήματα.

Θεωρώ  ότι αυτή θητεία σας  Πρόεδρε θα είναι πολύ πετυχημένη γιατί ξεκινήσατε πολύ καλά.

Όπως ανέφερες στην ομιλία σου όλοι μαζί να προχωρήσουμε εγώ από την πλευρά μου και η Δημοτική μου Ομάδα, θα είμαστε δίπλα σας για να αξιοποιήσουμε αυτήν την όμορφη περιοχή  που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν πάει καθόλου καλά.

Θα προσπαθήσουμε να ξεμπλοκάρουμε κάποια πράγματα για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κων/νος Ζούρτος, Καθαριότητας κ. Κων/νος Δούλαλας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σωτήριος Χατζής ,ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Κων/νος Μπρίζης και η  πρώην Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020