Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Ένα μυστικό για σένα… αρχηγέ μας!!!

Ανακοινώσεις διάφορες31.03.2021 | 12:50 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ένα μυστικό για σένα… αρχηγέ μας!!!
Ήταν κάποτε ένας. Μετά έγιναν δύο και ύστερα έγιναν πολλοί. Ο Οδηγισμός έγινε μια μεγάλη συντροφιά. Και έπειτα ήρθες εσύ… αρχηγέ Γιούλα. Ήσουν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Μια ζεστή φωλιά για τα μικρά παιδιά, που σαν αληθινά “πουλάκια” έτρεχαν να κρυφτούν στις ζεστές “φτερούγες” σου.
Βλέπαμε μπροστά μας μια αρχηγό άξια, δυναμική, υπεύθυνη. Η λέξη ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ αποκτούσε στο πρόσωπό σου μια αξία μοναδική. Ερχόσουν στην ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό. Μας έφερνες το γέλιο και τη ζωντάνια με την ακομπλεξάριστη συμπεριφορά σου. Μας έδινες το πάτημα να είμαστε, κι εμείς …ο εαυτός μας. Ντόμπρα, αδιαπραγμάτευτα δίκαιη και ταυτόχρονα τρυφερή. Έτσι σε ξέραμε και Έτσι σε αγαπήσαμε.
Ζήσαμε μαζί την περιπέτεια στη φύση, στα βουνά ,στις θάλασσες, στις κατασκηνώσεις ,στις εκπαιδεύσεις. “Στιγμές χαράς… γύρω από τον κύκλο της πυράς” όπως λέει και ένα οδηγικό τραγούδι. Γύρω από μια αναμμένη φωτιά, στην αγκαλιά του δάσους, χτίσαμε μαζί σου τα όνειρά μας για ένα δίκαιο κόσμο. Δεν τα κάναμε όλα σωστά, όμως οι προθέσεις μας ήταν μέσα από την καρδιά.
Φύγαμε και έφυγες από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού μετά από πολλά χρόνια προσφοράς. Η συμμετοχή σου όμως σε άλλες οργανώσεις, συλλόγους και στους εθελοντές του δήμου ήταν παντού και πάντα εμφανής. Εμάς όμως δε μας ξέχασες ποτέ. Μας στήριζες, μας νοιαζόσουν. Μας έστελνες την καλημέρα σου μέσα από τα social.
Όλα έγιναν αναμνήσεις. Εσύ όμως θα γίνεις η πιο ζωντανή από όλες… γιατί θα ζεις βαθιά στην καρδιά μας.
Το μαντήλι μας και το τριφύλλι μας στα πόδια σου αρχηγέ μας!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ