Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Ένα όμορφο και συγκινητικό αντίο από τα παιδιά του Ζ Παιδικού Σταθμού

ΤΟΠΙΚΑ30.06.2018 | 2:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι παιδαγωγοί και τα παιδιά του Ζ΄ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Τρικκαίων κάλεσαν στο σχολείο τους, γονείς και φίλους να παρευρεθούν στη γιορτή λήξης.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να τους παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα από το τι έμαθαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μέσα σε κλίμα συγκίνησης να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους.

Τα παιδιά του Σταθμού πολλές φορές φέτος με διάφορες εκδηλώσεις έκαναν περήφανους τόσο τους παιδαγωγούς, όσο και τους γονείς τους.

Τέλος, οι γονείς των παιδιών που από τη νέα σχολική χρονιά θα βρίσκονται στην «αγκαλιά» του Νηπιαγωγείου, δήλωσαν πως τα παιδιά τους φεύγουν έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις αλλά και έχοντας πάρει μαζί τους γλυκές και ευχάριστες αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Μακάρι η ζωή τους να χρωματίζεται συνέχεια με επιτυχίες…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ