Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ένα ποτάμι κόσμου στο κέντρο των Τρικάλων για τα παιδιά

ΤΟΠΙΚΑ01.05.2024 | 4:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τελικά τι είναι αυτό που συγκινεί, κινητοποιεί και βγάζει τον κόσμο στους δρόμους; Η απάντηση δεν είναι πάντα η αυτονόητη, αλλά σίγουρα είναι η ανιδιοτέλεια και ο καλός σκοπός, όπως διαπιστώθηκε το βράδυ της Μ. Δευτέρας στα Τρίκαλα, όπου εκατοντάδες κόσμου ξεχυθήκαν στο κέντρο όχι γιατί το ζήτησε ένας πολιτικός ή ένας συνδικαλιστικός φορέας αλλά επειδή υπήρχε ένας καλός σκοπός.

Κι αυτός ήταν τα παιδιά που κάνουν μία ευχή κι αυτή γίνεται πραγματικότητα από την Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η οποία φέτος διοργάνωσε και στα Τρίκαλα ένα ξεχωριστό περίπατο από το Μουσείο Τσιτσάνη μέχρι την κεντρική γέφυρα τον οποία ακολούθησαν εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Οι φετινοί περίπατοι για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής πραγματοποιήθηκαν ανά την Ελλάδα, για να τιμηθούν τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν αλλά και τη μνήμη εκείνων που φώτισαν το δρόμο μας.

Όπως κατέγραψε Η ΕΡΕΥΝΑ, στα Τρίκαλα μπροστάρηδες στον περίπατο ήταν τα παιδιά και δίπλα οι γονείς και από πίσω ένα ποτάμι κόσμου. Αρωγός στη όλη προσπάθεια στάθηκε τόσο ο δήμος Τρικκαίων όσο και η ACT4V.

Η 29η Απριλίου – η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish παγκοσμίως και η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της 1ης ευχής, του Chris που, 44 χρόνια πριν, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα. Ο Chris αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού. Η μέρα αυτή, κάθε χρόνο, γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό τρόπο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης