Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ένα ξεχωριστό χρυσό βραβείο για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

ΤΟΠΙΚΑ28.05.2024 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα ξεχωριστό, χρυσό βραβείο, κατέκτησε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, συμμετέχοντας σε έναν σημαντικό θεσμό βραβεύσεων, στον τομέα της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και του interior design. Πρόκειται για τα Interiors Awards 2024.

Η κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούν καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς, επιβράβευσε με χρυσή διάκριση το Μουσείο, αναγνωρίζοντας στην πράξη και μεταξύ άλλων, την ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα που διαθέτει.

Η βράβευση αυτή, αποτελεί τιμή για όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στη δημιουργία του, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει τις προσπάθειες όλης της ομάδας, διοίκησης και εργαζομένων, προκειμένου να προσφέρουν μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες.

Η κατηγορία στην οποία βραβεύτηκε είναι η Cultural Building, στην οποία συμμετέχουν μουσεία, γκαλερί τέχνης, μνημεία κ.α.

Η απονομή των βραβείων έγινε σε μία λαμπρή τελετή, την Παρασκευή 24 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα και το βραβείο για το Μουσείο παρέλαβε ο διευθυντής του, κ. Νίκος Πάλλας. Σε δήλωσή του, ο κ. Πάλλας τονίζει μεταξύ άλλων, «την ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, που προσθέτει κάθε βράβευση μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στους στόχους μας και να συμβάλλουμε στην τοπική ανάπτυξη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης