Παρασκευή 18.09.2020 | Εορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Έναρξη προετοιμασίας για τη γυναικεία του Ασκληπιού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.08.2020 | 12:33 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ξεκίνημα τις νέας χρονιάς για τις γυναίκες του Ασκληπιού στην Α2. Την Δευτέρα 24/8 αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2020-21. Μια χρονιά η οποία θα είναι γεμάτη ιδιαιτερότητες χωρίς όμως αυτό να είναι εμπόδιο στον προγραμματισμό της προετοιμασίας.

Το αρχικό στάδιο περιλαμβάνει την ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση, για να ακολουθήσει το επόμενο στάδιο με την είσοδο της ομάδας στο παρκέ., έτσι ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση με την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και να διανύσει με επιτυχία τον γολγοθά του φετινού πρωταθλήματος. Στα πλαίσια αυτά έχουν είδη προγραμματιστεί απ το τεχνικό επιτελείο και φιλικοί αγώνες προετοιμασίας, με αποκορύφωμα ένα μεγάλο διήμερο τουρνουά που θα γίνει στα Τρίκαλα με συμμετοχή ομάδων απ την A1 volley league γυναικών με μεγάλη ιστορία στην Α1 του Γυναικείου volley. (Ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο τουρνουά, που θα γίνει σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και θα γίνει προς τιμήν αθλητή του volley που έφυγε άδικα από τη ζωή, θα έχουμε τις επόμενες ημέρες)

Ο φετινός γολγοθάς του πρωταθλήματος περιλαμβάνει αρκετές καινοτομίες, με τον διαχωρισμό του Βορείου Ομίλου σε 2 υποομίλους στην πρώτη φάση, για να ακολουθήσει η 2η φάση που περιλαμβάνει χιαστί αγώνες ανάμεσα στους 2 υποομίλους έτσι ώστε να προκύψει η ομάδα που θα πάρει την άνοδο και οι ομάδες που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Λαμβάνοντας υπ όψιν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την εξάπλωση του κορονωϊου η ομάδα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θέτει η Πολιτεία, έτσι ώστε οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ να πραγματοποιήσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία για την νέα περίοδο.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία και τα αναπτυξιακά τμήματα, ενώ σε επόμενο στάδιο θα αρχίσει και η λειτουργία των ακαδημιών

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop