Σάββατο 23.01.2021 | Εορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Διονύσης, Νιόνιος, Νύσης, Ντένης, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Σίσσυ, Ντενίζ

‘Εναρξη την 1η Σεπτεμβρίου για την Ακαδημία κοριτσιών  του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ25.08.2020 | 2:03 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μία από τις πιο επιτυχημένες ακαδημίες στο χώρο του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου, αυτή του Α Ο Τρίκαλα 2011, εντάσσεται πλέον στις ακαδημίες του ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα. Τα κορίτσια μέχρι 12 ετών θα ξεκινήσουν προπονήσεις , την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Φλαμουλίου.

Τα κορίτσια που είναι από 12 ετών και άνω είτε θα συνεχίσουν στην ακαδημία είτε θα ενταχθούν στην αγωνιστική ομάδα του Α Ο Τρίκαλα, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικών, κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή Γιώργο Λουλέ. Στην αγωνιστική ομάδα μπορούν να ενταχθούν και όσες αθλήτριες ασχολούνται ήδη με το ποδόσφαιρο, έχουν κλείσει τα 12 έτη και θέλουν να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε ομάδα γυναικών και μάλιστα σε επίσημο πρωτάθλημα.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο της Κρηνίτσας, μαζί με τις προπονήσεις του ΑΟ Τρίκαλα 2011 ομάδα η οποία συμμετέχει στην Α Εθνική κατηγορία. Κλείνοντας θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε όλα τα κορίτσια που τους αρέσει το ποδόσφαιρο, να πλαισιώσουν τις ακαδημίες του Α Ο Τρίκαλα, προκειμένου να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα, υπό τις οδηγίες ανθρώπων με επιστημονική και παιδαγωγική επάρκεια αλλά και εμπειρία στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

επικοινωνίας: Για την ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα 6932 198 767 (Αχιλλέας Σαρακατσάνος) 6974 870 968 (Γιώργος Λουλές) Για την αγωνιστική ομάδα του Α Ο Τρίκαλα 6974 870 968 (Γιώργος Λουλές)

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop