Πέμπτη 16.08.2018 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα
niavis

Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Πλάτανο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ10.08.2018 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 ξεκινούν στον Πλάτανο οι Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2018, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Πλατανιωτών υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εκδηλώσεις συγκεντρώνουν  το ενδιαφέρον των κατοίκων του Πλατάνου και όχι μόνο.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν : το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, ώρα 21:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου «Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά» με τους Άρη Φαλιάγκα και Ρίτσα Πέτσα στο τραγούδι, Θωμά Τάνκο στο μπουζούκι, Γιάννη Αγγέλη στο βιολί και Χρήστο Μακρή στην κιθάρα. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που θα παρουσιάσουν μικρασιάτικους χορούς και τραγούδια.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου και ώρα 21:00 θα γίνει προβολή ταινίας για παιδιά.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Αντάμωμα Απανταχού Πλατανιωτών με Δημοτική Βραδιά και ένα παραδοσιακό γλέντι με χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί με τους Νίκο Νίκο, Γιώργο Βράντζα και Δέσποινα Καρρά στο τραγούδι, το Θανάση Μητσάτσικα στο κλαρίνο, το Μανώλη Καραβίδα στο βιολί, τον Κώστα Μπαλογιάννη στο λαούτο και το Βασίλη Γαλάνη στα κρουστά. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από τα ελληνική νησιά.

Σας περιμένουμε όλους.

Το Δ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop