Παρασκευή 20.05.2022 | Εορτάζουν: Θαλλελαίος, Θαλής, Λυδία, Λήδα, Λύδα

Ένας ιός χτύπησε το facebook. Μετατρέπει τους φίλους μου σε υποψήφιους!

ΤΟΠΙΚΑ30.04.2019 | 3:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Διάβασα ένα καλό τελευταία στο facebook. “Ένας ιός χτύπησε το facebook. Μετατρέπει τους φίλους μου σε υποψήφιους!”.
Το ίδιο σχόλιο συνοδεύονταν και από μια φωτογραφία η οποία ήταν βέβαια προϊόν μοντάζ με… υποψήφιο να πετιέται από  λεκάνη  τουαλέτας!
Ακραίο και τραβηγμένο; Ίσως, αλλά και αυτό που ζούμε με τους εκατοντάδες υποψηφίους που τρελαίνονται με τις εκλογές, τι είναι; Ακραίο και τραβηγμένο για την εποχή…
…Και λέμε για την εποχή γιατί οι περισσότεροι από τους μη υποψηφίους (όσοι τέλος πάντων… γλυτώσαμε), δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη σκασίλα για τις εκλογές, πέρα απ’ αυτή που πραγματικά τους αξίζει. Τα προβλήματα περισσεύουν οπότε οι όποιες εκλογές και η αγωνία των υποψήφιων να εκλεγούν έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.
Σίγουρα, υπάρχουν φίλοι και γνωστοί που αγαπάμε, στηρίζουμε και ψηφίζουμε. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Άλλο όμως, αυτό και άλλο η γενική… τρέλα που έχει καταλάβει υποψηφίους οι οποίοι συμπεριφέρονται λες και δεν υπάρχει αύριο. Λες και την ημέρα των εκλογών έρχεται το τέλος του κόσμου. Σαν τους Μάγια ένα πράμα που το ημερολόγιό τους τελείωνε την 21η Δεκεμβρίου 2012. Επειδή όπως οι Μάγια έπεσαν έξω, έτσι και οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταλάβουν (όσοι τουλάχιστον δεν το έχουν ήδη καταλάβει) ότι υπάρχει ζωή και μετά τις 26 Μαΐου, οπότε θα γίνει και ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Όσοι το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό ή όσοι προλάβουν και σηκώσουν… χειρόφρενο, δίνοντας στις εκλογές και στο δικό τους αγώνα την πραγματική σημασία που του αναλογεί και όχι αυτή που οι ίδιοι έχουν στο μυαλό τους, είναι βέβαιο ότι και σταυρούς θα πάρουν (γιατί θα διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους) και το κυριότερο, δε θα χαλάσουν τις καρδιές τους με φίλους και γνωστούς. Είπαμε… μέχρι και οι Μάγια έπεσαν έξω!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης