Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Ενδιαφέρον από το Χρήστο Φαμίση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ06.06.2019 | 1:22 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Την απόφασή του να μην συνεχίσει στην προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Μετέωρα γνωστοποίησε και επίσημα ο τέως πλέον πρόεδρός του Θανάσης Θώμος στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Είπε ότι τα έξοδα την πρώτη αυτή σεζόν στη Γ΄ Εθνική ανήλθαν στα 135.000 ευρώ και τα έσοδα στα 78.000 ευρώ, αφού κάποιοι δεν τήρησαν τον λόγο τους για οικονομική βοήθεια.

Είπε επίσης ότι η ομάδα δεν έχει οικονομικές υποχρεώσεις και ότι η νέα Διοίκηση πυο θα προκύψει θα βοηθηθεί στην αρχή της κατά το δυνατό.

Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν τη Διοίκηση και ευχήθηκε να βρεθεί η νέα που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας στη νέα σεζόν στη Δ΄ Εθνική που προκύπτει μετά από την αναδιάρθρωση. Σημείωσε επίσης ότι τα έξοδα στο νέο πρωτάθλημα θα είναι σχεδόν τα μισά.

Τόσο ο Θανάσης Θώμος, όσο και τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης καταχειροκροτήθηκαν από τους παρόντες στη συνέλευση.

Πρόεδρος στη Γενική Συνέλευση εκλέχθηκε δια βοής ο Κώστας Φαμίσης, ο οποίος ρώτησε αν υπάρχουν κάποιοι για να αναλάβουν τη Διοίκηση, χωρίς να λάβει απάντηση. Είπε επίσης ότι το επόμενο βήμα είναι η επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα οριστεί, και ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις από τους παραβρισκόμενους.

Ως εκπρόσωπος της νέας δημοτικής Αρχής, ο Νίκος Βλαχογιάννης μετέφερε την πρόθεση του νέου Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου να είναι κοντά και να βοηθήσει τη νέα Διοίκηση που θα προκύψει.

Ο Βασίλης Μπακάλης είπε ότι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον γνωστό Καλαμπακιώτη ξενοδόχο-επιχειρηματία Χρήστο Φαμίση, που εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει την προεδρία στο νέο Δ.Σ.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας και πρώην Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μπουτίνας συγχάρηκε τον απερχόμενο Πρόεδρο για την προσφορά του στα Μετέωρα, σημειώνοντας ότι αποτελεί ρεκόρ το ποσό των 78.000 ευρώ που κατάφεραν τα μέλη της διοίκησης να συγκεντρώσουν από έσοδα. Ο Θανάσης Θώμος ωστόσο είπε ότι θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν αρκετά περισσότερα, σημειώνοντας ότι σε αυτό τον τομέα δεν υπήρξε πολύ τρέξιμο.

Ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Κώστας Ράντος είπε ότι η δημοτική Αρχή βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα, κυρίως σε όσα είχαν να κάνουν με τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Δημήτρης Κρίτσας είπε ότι πρέπει να συγκροτηθεί ένας πυρήνας 3-4 ατόμων που θα αναλάβει πρωτοβουλίες για το μέλλον της Διοίκησης.

Τα ονόματα που αναλαμβάνουν είναι οι Κώστας Φαμίσης, Δημήτρης Κρίτσας, Γιώργος Μακρής, Βασίλης Μπακάλης και Δημήτρης Γκαντάλης.

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει πιθανότατα η επόμενη επαναληπτική συνέλευση.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης