Κυριακή 26.06.2022 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Π.Σ. Αγιοφύλλου

ΤΟΠΙΚΑ04.10.2019 | 3:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκδήλωση με τίτλο «Σχολείο Αγωγής Υγείας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 18:00 – 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που πολιτιστικού συλλόγου « ΑΓΙΟΦΥΛΛΟΥ»,  και έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό και τους επαγγελματίες υγείας.

Την εκδήλωση οργανώνει  η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγιοφύλλου « ΤΑ ΧΑΣΙΑ» και με το Εργαστήριο Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ).

Ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο κος  Δήμητριος Κούβελας, Καθηγητής & Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν  τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις  των ασθενών, καθώς και η συμβολή των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων. Θα παρουσιαστούν επίσης όλες οι θεραπευτικές επιλογές των  Ρευματικών Νοσημάτων, η αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ενεργειών και η σημασία της κίτρινης κάρτας. Στο τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης