Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενδιαφέρουσα η ημερίδα του Επιμελητηρίου και της Αστυνομίας Τρικάλων για τις απάτες σε βάρος των επιχειρήσεων

ΤΟΠΙΚΑ05.04.2024 | 1:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για τις διαδικτυακές και άλλες απάτες σε βάρος των επιχειρήσεων πραγματοποιήσαν το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, με εισηγητές τους κ.κ. Καταραχιά Ευάγγελο Αστυνόμο Α΄ και ο Χλωρό Στέφανο Υπαστυνόμο Β, αμφότεροι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, αφού ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μήτραινα Δημήτριο για την συνδιοργάνωση της ημερίδας καθώς και τους κ.κ. εισηγητές, αναφέρθηκε στην έξαρση του φαινομένου διαδικτυακής απάτης που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και μεταξύ άλλων, τόνισε πως «στην ψηφιακή εποχή που δραστηριοποιούμαστε και η πλειοψηφία των επιχειρηματικών συναλλαγών γίνεται ηλεκτρονικά, οφείλουμε να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τους κινδύνους που ελλοχεύουν και να συμπεριφερόμαστε προσεχτικά όπως και στην πραγματική μας ζωή, προκειμένου να παραμένουμε ασφαλείς».

Τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων στο πλαίσιο των δράσεων τους για την ενημέρωση του πολίτη με σκοπό την ασφαλή δραστηριότητά του στο διαδίκτυο,  παρουσίασαν τις διάφορες μορφές απάτης εις βάρος των επιχειρήσεων και παράλληλα έδωσαν στους παρευρισκόμενους χρήσιμες συμβουλές για την προστασία τους.

Χρήσιμο υλικό από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπάρχει στην ιστοσελίδα www.cyberalert.gr

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης