Σάββατο 23.01.2021 | Εορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Διονύσης, Νιόνιος, Νύσης, Ντένης, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Σίσσυ, Ντενίζ

Ενδιάμεσες εκπτώσεις μέχρι 15 Νοεμβρίου

ΤΟΠΙΚΑ02.11.2019 | 2:41 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ενώ την αύριο Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.. Επίσης στις 29 Νοεμβρίου πέφτει η νεοεισερχόμενη μεγάλη μέρα των προσφορών, η Black Friday, ενώ θα ακολουθήσει στις 2 Δεκεμβρίου η Cyber Monday, ο θεσμός των μεγάλων προσφορών στα προϊόντα τεχνολογίας.

Είναι πολύ πιθανόν πάντως οι φετινές ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις να είναι οι τελευταίες, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων φέρεται να έχει λάβει αρκετά σοβαρά υπόψη του το αίτημα του εμπορικού κόσμου για κατάργησή τους.

«Ο θεσμός των ενδιάμεσων εκπτώσεων έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια και δεν αποδίδει απολύτως τίποτα, ούτε καν στους μεγάλους παίκτες του εμπορικού κόσμου» αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ Χρήστος Μπλουγούρας. «Για όποιον θέλει να ψωνίσει η δυνατότητα υπάρχει όλες τις μέρες του χρόνου, ειδικά δε σε πόλεις σαν τη δική μας οι καταστηματάρχες πάντα κάνουν καλύτερες τιμές» καταλήγει.

Η αλήθεια είναι ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν τα καταστήματα. Με τις βιτρίνες να έχουν γεμίσει με χειμερινά και φθινοπωρινά, έμειναν να περιμένουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον των καταναλωτών, οι οποίοι όμως τώρα προχωρούν σε αντίστοιχες αγορές.

Πλέον οι ελπίδες στρέφονται στο Μύλο των Ξωτικών, δεδομένου ότι οι επισκέπτες θα αναπτερώσουν στην κίνηση και στα καταστήματα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αρχίζει δειλά δειλά και το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της πόλης, με κάποια καταστήματα να κάνουν την εμφάνισή τους, όχι όμως ακόμη στο βαθμό που υπάρχει σε άλλες τουριστικές πόλεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop