Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενδοσχολική επιμόρφωση στο ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ27.04.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή στις 12/04/2024 πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα «Διαχείριση της Τάξης – Παιδαγωγικό κλίμα» με εισηγήτριες από το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.ΔΑ.Σ.Υ. ) Τρικάλων, την ψυχολόγο κα. Ιωάννα Βούρλα και την εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής ΠΕ Ο2 κα. Μαρίνα Ίτσιου.

Οι εισηγήτριες επικεντρώθηκαν στις τεχνικές επικοινωνίας που ενισχύουν τη θετική συμπεριφορά, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του διδακτικού προσωπικού. Μέσω της βιωματικής προσέγγισης οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε επιμέρους θέματα διαχείρισης τάξης που τους απασχολούν.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον προϊστάμενο του ΚΕ.ΔΑ.Σ.Υ. Τρικάλων κ. Απόστολο Σπαθή  για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και στις εισηγήτριες για την εξαιρετική συνεισφορά τους και ευχόμαστε τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας Κωνσταντίνος Βούλγαρης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης