Τετάρτη 16.06.2021 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ03.09.2019 | 2:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται  οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων για τη νέα Σχολική Χρονιά 2019-20 για τους μαθητές που δεν κατόρθωσαν να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή τον περασμένο Ιούνιο. Οι εγγραφές των μαθητών των ΕΠΑΛ για την περίοδο του Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr.

Οι γονείς και οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων για να διευκολυνθούν με την διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής, τις εργάσιμες ημέρες 9:00 με 13:00 και έως τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, όπως επίσης μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 24310 28977 για να παίρνουν πληροφορίες για τους τομείς και τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν αλλά και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των εγγραφών.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων λειτουργούν 3 τομείς δίνοντας στους μαθητές που θα τους παρακολουθήσουν, να εκπαιδευτούν πάνω σε μια σειρά από ειδικότητες που θα τους οδηγήσουν σε μια ευρεία γκάμα επαγγελμάτων του ιδιωτικού αλλά και του δημοσίου τομέα.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων μπορούν να εγγραφούν στην Α’ τάξη  όλοι οι μαθητές που έχουν αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο.

Στη Β’ τάξη οι μαθητές επιλέγουν τομέα. Στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων λειτουργούν οι τομείς:

α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ,

β. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ,

γ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

Μπορούν επίσης να εγγραφούν κατευθείαν στην Β’ τάξη, οι μαθητές των ΓΕΛ που πέρασαν την Α’ τάξη στο Γενικό Λύκειο καθώς και οι κάτοχοι απολυτηρίου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων που βρίσκεται στην περιοχή της Μπάρας καθώς και στο τηλέφωνο 24310 28977.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop