Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Ενημέρωση από την Δ.Δ.Ε. για την συμμετοχή των μαθητών στις Πανελλήνιες

ΤΟΠΙΚΑ25.11.2020 | 6:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι σχετικές εγκύκλιοι για την υποβολή από τους μαθητές/τριες των Αιτήσεων – Δηλώσεων, προκειμένου να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021.

Οι μαθητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να προσέξουν τα εξής:

1) Οι ανακοινώσεις αφορούν μόνο τους μαθητές/ριες της Γ’ Τάξης Ημερήσιων & Εσπερινών Γενικών Λυκείων, της Γ‘ Τάξης των Ημερησίων & Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. και της Δ ́ τάξης των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.

2) Η προθεσμία υποβολής της αίτησης ορίζεται από Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020,

3) Η υποβολή και αποστολή της αίτησής τους θα γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e–mail) στο Λύκειο που φοιτούν,

4) Το υπόδειγμα της αίτησης και τις οδηγίες συμπλήρωσης, θα τα βρει ο μαθητής αναρτημένα στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας: www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, όπως επίσης και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Τρικάλων http://dide.tri.sch.gr

Επισημαίνεται ότι για τους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ–ΕΠΑΛ έτους 2021, θα καθοριστεί με Υπουργική Απόφαση, σε μεταγενέστερο χρόνο, το χρονικό διάστημα και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων–Δηλώσεων τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης