Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημέρωση από την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων για τα ταμειακές

ΤΟΠΙΚΑ05.04.2024 | 9:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε ενημέρωση προς τα Σωματεία μέλη της προχώρησε η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων με θέμα την εγκύκλιο για την αντικατάσταση ταμειακών συστημάτων.

Όπως τονίζει:

Όπως γνωρίζετε η προθεσμία για την δήλωση  πρόθεσης  αντικατάστασης του ταμειακού συστήματος μέσω λύσεων που προσφέρουν οι πάροχοι έληξε στις 29/3/2024. Ωστόσο, η σχετική δυνατότητα δήλωσης παραμένει διαθέσιμη και ως εκ τούτου είναι δυνατή η υποβολή της σχετικής δήλωσης. Οπότε όσοι είχαν αποφασίσει για την διασύνδεση ταμειακών μηχανών με POS να αξιοποιήσουν την συγκεκριμένη λύση και για οποιονδήποτε λόγο δεν τα κατάφεραν εντός της ως άνω προθεσμίας μπορούν ακόμα να την υποβάλλουν.

Για την διευκόλυνσή σας παρακάτω παρατίθεται η σχετική σελίδα σε εικόνα, όπως φαίνεται στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, ώστε να γνωρίζετε που πρέπει να υποβάλλετε τη Δήλωση πρόθεσης αντικατάστασης του ταμειακού σας συστήματος μέσω λύσεων που προσφέρουν οι πάροχοι.

Σημείωση: Για να φτάσετε στο παρακάτω σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία για τη δήλωση πρόθεσης αντικατάστασης ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

1.Μπαίνετε στη σελίδα https://www1.aade.gr/gsisapps5/myaade/#!/arxiki

2.Διαλέγετε Μητρώο & Επικοινωνία

3.Συνδέεστε με τους κωδικούς πρόσβασής σας

4.Επιλέγετε Στοιχεία Επιχείρησης

5.Στοιχεία Τερματικών

6.Αναλυτική παρουσίαση

7.Δήλωση Πρόθεσης Αντικατάστασης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης