Παρασκευή 22.01.2021 | Εορτάζουν: Αναστάσιος, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Τασούλα, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Θέος, Τιμοθέη, Τιμοθέα, Τίμα, Τίμη, Θέα, Θέη

Ενημέρωση από την ΠΑΔΥΘ στο 1ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΟΠΙΚΑ15.02.2020 | 2:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο«Η ανακύκλωση υλικών στην πόλη μας και η συμβολή της στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής»  που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, οι μαθητές του τμήματος Β1 του τομέα Πληροφορικής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο της ΠΑΔΥΘ Α.Ε. – Εταιρείας Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων Δυτικής Θεσσαλίας κ. Παγανό Ελευθέριο σε ημερίδα που έγινε στο σχολείο στις 5/2/2020 σχετικά με:

– Τα έργα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στη Δυτική Θεσσαλία

– Την ανακύκλωση και τα στάδιά της

– Τους κάδους ανακύκλωσης και τα υλικά που τοθετούνται σε αυτούς

– Την αποκομιδή των υλικών

– Τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου ανακύκλωσης (Κ.Δ.Α.Υ.)

– Την οικιακή κομποστοποίηση

– Τα νέα έργα που σχεδιάζονται για την υποστήριξη της ανακύκλωσης

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο έργο Erasmus+ ΚΑ3 2018 – 2021 –χάραξη πολιτικής – με τίτλο “Teachers4Europe: Setting an Agora for Democratic Culture” που υλοποιείται στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων από τον καθηγητή κ. Χρήστο Ευσταθίου.

Το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων ευχαριστεί τον υπεύθυνο της ΠΑΔΥΘ Α.Ε. κ. Ελευθέριο Παγανό για την εξαιρετική ενημέρωση που έκανε στους μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop