Τρίτη 21.03.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΤΟΠΙΚΑ26.01.2023 | 6:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται να καταθέσουν οι αιγοπροβατοτρόφοι για την χορήγηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το 2022 αλλά και οδηγίες για την καταχώρηση των τιμολογίων βιοκαυσίμων, δίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ με σχετικά ενημερωτικά δελτία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διενέργειας διοικητικού ελέγχου του Μέτρου 2 της συνδεδεμένης ενίσχυσης που χορηγείται στους κτηνοτρόφους  αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων, για το έτος ενίσχυσης 2022, καλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι που έχουν αιτηθεί στη ΕΑΕ 2022 ότι επιθυμούν να είναι δικαιούχοι της εν λόγω ενίσχυσης να προσκομίσουν αντίγραφο μητρώου της εκμετάλλευσης τους.

Η προσκόμιση του απαραίτητου δικαιολογητικού μπορεί να πραγματοποιηθεί έως την 14/02/2023 στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ή/και στα Νομαρχιακά Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο οποίο ανήκει η έδρα εκμετάλλευσης τους.

Η εφαρμογή «καταχώρηση των τιμολογίων για τα βιοκαύσιμα», είναι πλέον διαθέσιμη στη διεύθυνση https://bio.opekepe.gr/.

Οι παραγωγοί μπορούν, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ να προχωρήσουν στην καταχώρηση των απαιτούμενων στοιχείων βάσει των εκτάσεων ενεργειακών καλλιεργειών που δηλώθηκαν από τους παραγωγούς στο πλαίσιο των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης έτους 2022.

Οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι παραγωγοί να καταχωρήσουν τα απαραίτητα τιμολόγια, περιγράφονται στο συνημμένο εγχειρίδιο χρήσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ