Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Ενημέρωση από τον Σύνδεσμο Αδειούχων Υδραυλικών Ν. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ17.07.2018 | 5:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Σύνδεσμος Αδειούχων Υδραυλικών Ν. Τρικάλων ενημερώνει τους πολίτες και τους επισημαίνει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναθέτουν τη διενέργεια υδραυλικών υπηρεσιών καθώς και φυσικού αερίου για τη δική τους διασφάλιση και για την τήρηση του νόμου. Συγκεκριμένα, καλεί τους πολίτες να ελέγχουν αν οι υδραυλικοί έχουν την κατά το νόμο άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να ζητούν από τους υδραυλικούς να τους επιδεικνύουν την εν λόγω άδεια.

Σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των πολιτών που δέχονται υδραυλικές υπηρεσίες καθώς και φυσικού αερίου, προβλέπεται αφενός μεν έλεγχος της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αφετέρου διώκονται ποινικά όσοι ασκούν παρανόμως το επάγγελμα του υδραυλικού άνευ αδείας.

Προβαίνουμε στην ανακοίνωση αυτή για να διαφυλάξουμε τη νομιμότητα στην άσκηση του επαγγέλματος και την προστασία των καταναλωτών και για να πετύχουμε την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Σε περίπτωση που ο υδραυλικός είναι μη αδειούχος και ανασφάλιστος αν ομηγένοιτο συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα την ευθύνη φέρει ο ιδιοκτήτης.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ακόλουθο τηλέφωνο: 697-2565179

Το Δ.Σ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ