Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημέρωση για εργασίες κοπής χόρτων στον Δ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ16.05.2023 | 6:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το γραφείο του Δήμαρχου Δ. Μετεώρων ενημερώνει ότι: Η κοπή των χόρτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας είναι μια σημαντική εργασία, προκειμένου να διατηρηθεί η αισθητική του τοπίου και να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πεζών και οχημάτων.

Για αυτό το λόγο, θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας  να απευθύνονται στους εκάστοτε πρόεδρους των τοπικών κοινοτήτων, με στόχο την ομαλότερη, γρηγορότερη και αποδοτικότερη πραγματοποίηση των εργασιών κοπής χόρτων.

Ο Δήμος Μετεώρων δίνει μεγάλη βαρύτητα για την βελτίωση της αισθητικής των δημόσιων χώρων μας. Ένα καλά περιποιημένο περιβάλλον δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης