Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημέρωση για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών μονάδων Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ08.04.2023 | 2:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου στο Δημαρχείο Πύλης συνάντηση της Δημοτικής αρχής με τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Πύλης και Γυμνασίου Πύλης και τους Διευθυντές των παραπάνω σχολείων, ώστε να ενημερωθούν όλοι σχετικά με το έργο Ενεργειακή Αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Πύλης και Γυμνασίου Πύλης.

Ο προϋπολογισμός του έργου για μεν το Γενικό Λύκειο Πύλης είναι 600.000 ευρώ, για δε το Γυμνάσιο Πύλης 1.010.000 ευρώ χρηματοδοτούμενο από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας ΕΣΠΑ 2014-2020.

Παρόντες από πλευράς Δήμου ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Παιδείας κ. Μάκης Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος έργων κ. Κωνσταντίνος Ούτρας, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Αν. Προϊστάμενος Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρος Αποστολόπουλος, ο Αν. Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτριος Φέκος και ο ανάδοχος του έργου κ. Σουλεμέτσης Αθανάσιος.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας στην εισήγησή του ανέφερε… «το περιβαλλοντικό αποτύπωμα για το δήμο Πύλης, γίνεται τώρα πραγματικότητα και στα σχολεία τής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνω στους ενδιαφερόμενους, πως ξεκινούν οι εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης στο γυμνάσιο και το λύκειο της Πύλης. Έτσι θα μετατρέψουμε τα παλιά ενεργοβόρα κτίρια με σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον, σε σύγχρονα, λειτουργικά και φιλικά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Θέλουμε το σχολείο, το δεύτερο σπίτι τους, να είναι ό,τι πραγματικά τους αξίζει. Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό δήμο κοντά στο δημότη» .

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης