ΤΟΠΙΚΑ10.08.2022 | 6:05 μμ
Γράφει ο/η
Γράφει ο/η newsroom
Ο Κυνηγετικός-Σκοπευτικός Σύλλογος Ν. Τρικάλων ενημερώνει τους συναδέλφους κυνηγούς ότι άρχισε η έκδοση αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2022-2023.
Στον Σύλλογο μας γίνονται δεκτά μέλη από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Οι τιμές των αδειών θήρας είναι οι παρακάτω:
ΤΟΠΙΚΗ 110 ευρώ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ 130 ευρώ
ΓΕΝΙΚΗ 160 ευρώ
Για την έκδοση άδειας θήρας παρακαλούνται τα μέλη να φέρουν μαζί τους την άδεια θήρας, την αστυνομική τους ταυτότητα και αν έχουν ανανεώσει πρόσφατα την άδεια κατοχής όπλου, ενώ τα νέα μέλη και τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ).
Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους κυνηγούς για την νέα κυνηγητική χρονιά να είναι αναίμακτη και πλούσια σε θηράματα ενώ υπενθυμίζει ότι κατά την άσκηση του κυνηγίου θα πρέπει να φέρουν φωσφοριζέ πορτοκαλί γιλέκο, βιβλιάριο υγείας σκύλου, μειωτήρα όπου χρειάζεται, άδεια κατοχής όπλου και να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις.
Από το Δ.Σ