Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ενημέρωση για τις εκτιμήσεις και τις αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων

ΤΟΠΙΚΑ29.02.2024 | 5:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε ενημέρωση για την πορεία των εκτιμήσεων και αποζημιώσεων των αγροτών και κτηνοτρόφων που επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023 προχώρησε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Τρικάλων.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση υπογράφει η προϊσταμένη της ΔΑΟ Αργυρώ Καρακούση «Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκτίμησης των ζημιών, θα πρέπει να προσκομιστούν στην ΔΑΟ Τρικάλων μια σειρά δικαιολογητικών τα οποία ζητούνται από τα κλιμάκια που επισκέπτονται στα πλαίσια των αυτοψιών τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις ανάλογα με το είδος των ζημιών της κάθε εκμετάλλευσης.

Η διαδικασία υποβολής νέας αίτησης έχει κλείσει, και παραμένει ανοικτή μέχρι 15 Μαρτίου 2024 στην ΔΑΟ Τρικάλων ΜΟΝΟ η δυνατότητα δήλωσης ζημιάς σε έγγειο κεφάλαιο (φερτά υλικά) εφόσον αυτή δεν έχει δηλωθεί σε προηγούμενη δήλωση της εκμετάλλευσης.

Η δυνατότητα προσκόμισης δικαιολογητικών που είναι απαραίτητα για την ακριβή αποτίμηση της ζημιάς δεν έχει χρονικό περιθώριο, ΟΜΩΣ,  όσο γρηγορότερα έρθουν τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για την εκτίμηση της ζημιάς, τόσο γρηγορότερα θα πληρωθούν οι ζημιές λόγω της πλημμύρας.

Η κατάθεση των δικαιλογητικών θα γίνεται στα γραφεία 311 και 341 στον τρίτο όροφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης