Κυριακή 24.10.2021 | Εορτάζουν: Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

Ενημέρωση για το «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου»

ΤΟΠΙΚΑ07.09.2018 | 1:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με ιδιαίτερα θετική συμμετοχή από τους επαγγελματίες της πόλης πραγματοποιήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας η ενημέρωση για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall).

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, αργά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. να κάνουν την σχετική εισήγηση και να απαντούν στις ερωτήσεις των επαγγελματιών, σχετικά με το πρόγραμμα και το πώς αυτό θα εφαρμοστεί.

Παράλληλα, ο Σύλλογος ζήτησε η όλη διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς τα χρονικά περιθώρια για την υποβολή προτάσεων είναι πολύ περιορισμένα. Οπότε όσοι επαγγελματίες θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να υπογράψουν τις αιτήσεις όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Στη συζήτηση τονίστηκε πως μέσα από την συγκεκριμένη δράση θα γίνει εφικτή η αναβάθμιση της αισθητικής των καταστημάτων, αλλά και γενικότερα της περιοχής παρέμβασης. Στόχος η αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και η τόνωση της τουριστικής ανάπτυξης και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υπήρχε και ο σχετικός χάρτης όπου φαινόταν η περιοχή παρέμβασης στο κέντρο της πόλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop